Voor een uniek en doordacht design

Op maat

Wil jij volledige vrijheid qua design of wil jij vernuftige stukjes techniek terugzien in jouw website? Is de website jouw belangrijkste leadgenerator en investeer je flink in Online Marketing? Dan past een website op maat helemaal bij jou. Na een uitgebreide briefing creëren we offline een uniek webdesign dat helemaal past bij het doel én de doelgroep van jouw website. Dit ontwerp bespreken we en gaan we samen met jou finetunen totdat het ideale ontwerp staat. Pas dan beginnen we met het bouwen van de site.

Content is uiteraard erg belangrijk. We raden je aan om teksten en foto’s door een professional te laten maken. Op die manier weet je zeker dat het eindresultaat net zo mooi is als in jouw gedachten. Omdat we je graag van A tot Z helpen, kunnen wij de content ook voor je verzorgen. Lees meer over de mogelijkheden.

Online Marketing

Een mooie website doet op zichzelf nog niks. Zie het als een ijscokraam midden in de woestijn. Zonder een bordje met een pijl ernaartoe zal niemand de kraam vinden. Daarom zijn relevante content (bv. blogs) en Online Marketing een must voor iedere ondernemer. Deze online marketing bieden wij niet zelf aan maar we werken wel samen met betrouwbare partners die jou hierbij kunnen helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uitleg geven aan klant design website